Møt assisterende direktør i Hemit, Siri Berg

– Jeg er så heldig at jeg får engasjere meg i hele organisasjonen og legge til rette for at alle de flinke og kreative medarbeiderne i Hemit kan bidra til å forme pasientens helsetjeneste i Midt-Norge. 

- Som assisterende direktør engasjerer jeg meg i hele Hemit for å legge til rette for at alle de flinke og kreative medarbeiderne i organisasjonen vår kan bidra til å forme pasientens helsetjeneste i Midt-Norge.

Portrett av Siri Berg

Siri Berg er assisterende direktør i Hemit og midlertidig avdelingsleder for Virksomhetsutvikling

– Det vi jobber med er viktig
Siri har lang fartstid i Hemit, har vært ansatt hos oss siden Hemit ble etablert i 2003.

– Før jeg startet i Hemit var jeg IKT-sjef ved St. Olavs hospital. Sammen med de andre IKT-sjefene i regionen var jeg pådriver for å etablere Hemit. Jeg startet karrieren min i utviklingsseksjonen ved Medisinsk teknisk avdeling ved Regionsykehuset i Trondheim i 1987, sier Siri.

Siri er utdannet sivilingeniør innen biofysikk og biomedisinsk teknikk. Hun har jobbet med teknologi og IKT i sykehus siden 1987.

– Det beste med å jobbe i Hemit er vissheten om at det vi jobber for betyr noe for pasientbehandlingen i sykehusene, sier hun.

– Lærer noe nytt hver eneste dag
Hverdagen til Siri styres mye av møtevirksomhet.

– Jeg jobber mye med forberedelser og gjennomføring av møter. For meg er det viktig å ha en klar agenda og et klart mål med hva vi skal få ut av møtene. Min arbeidshverdag gir meg muligheten til å treffe veldig mange flinke folk, og jeg lærer noe nytt av dem hver dag. 


Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.