Møt Controller Geir Finstad Gotvassli

- I Hemit får jeg jobbe med det jeg liker best, noe som gjør at jeg får utvikle meg veldig mye faglig, og rett og slett har det svært gøy på jobb.

Geir_Finstad_Gotvassli_Foto_Sara_Venturi.png

​Geir ble ansatt som Controller i Hemit februar 2020

​Han var i utgangspunktet ikke på jobbjakt, men fulgte litt med i markedet på hva som ble lyst ut i Trondheim.

– Da jeg så stillingsannonsen til Hemit ble jeg veldig trigget av den, både beskrivelsen av organisasjonen og hva Hemit leverer av IKT for liv og helse. Rent faglig hadde stillingsannonsen akkurat det jeg vil jobbe med; økonomistyring og oppfølging av budsjetter og rapportering, sier Geir. 

Erfaring fra offentlig sektor 

Geir er utdannet siviløkonom med en mastergrad i økonomi og administrasjon. Han har jobbet som økonomirådgiver i flere store offentlige etater som Jernbaneverket (nå Bane Nor) og Statens Vegvesen.

Geir har ansvaret for å følge opp tjenestebudsjettet til Hemit, hvor han får aktivt jobbet med økonomistyring, budsjettering, prognoser og rapportering. I tillegg jobber han med å utvikle kompetansen til de som har budsjettansvar innenfor økonomi. 

– Samarbeidet med organisasjonen gjør meg i stand til å ha tett oppfølging av økonomistyringen i Hemit, som gjør at vi kan gi gode prognoser og budsjett til Helseforetakene. Slik bidrar jeg til at vi får enda mer IKT for liv og helse, sier han. 

Geir ble sendt på hjemmekontor kort tid etter oppstart på grunn av Covid-19. I en arbeidshverdag uten fysiske møter og interaksjon har Hemit hatt stort fokus på tilrettelegging for digital samhandling.

– Jeg har blitt kjent med mange dyktige folk som virkelig brenner for å levere IKT for liv og helse.  Det er et fantastisk miljø og rett og slett veldig gøy å jobbe i Hemit, avslutter han med. Fant du det du lette etter?