Møt Odd Kåre Aunan

– Det beste med min jobb er å få arbeide med ny teknologi og interessante prosjekter!

Odd Kåre har bakgrunn fra IKT driftsfag med fagbrev som IKT driftsoperatør.

Han har tillegg sertifiseringer fra verdens største driftsleverandør av nettverksutstyr, Cisco, CCNA, CCNA Wireless og CCNP.

Ingen ​dag er lik i Hemit

Odd Kåre har jobbet i Hemit siden 2012, og er ansatt i gruppen Nettverk i avdeling for Drift. I Hemit er han fagansvarlig for trådløst nettverk, og det vil si at han primært jobber med drift og igangsetting av trådløse nettverk i Helse Midt-Norge. Ved behov jobber han også med andre nettverksrelaterte oppgaver, sånn som datacenter, brannmur og routing.

– Det beste med min jobb er å få arbeide med ny teknologi og interessante prosjekter. Hemit er en såpass stor bedrift at det bestandig er nye produkter å sette seg inn i, nye bygg som skal planlegges og nye prosjekter som skal settes i gang. Ingen dag er lik, sier han.

Passer på at alt funker som normalt

I følge Odd Kåre finnes det ingen typisk arbeidsdag i hans jobb, men hver morgen tar han en sjekk på at alle systemene er oppe og at det ikke er noe unormalt på gang.

– Resten av dagen er fylt av varierte oppgaver. Jeg planlegger f.eks. utbygging av trådløst nett i nye eller renoverte bygg, konfigurerer switcher og routere til å støtte dette, verifiserer brannmuråpninger, sjekker radioplaner og konfigurerer det trådløse nettet, sier han.

20151203_helse_midt_norge_2525.jpgOdd Kåre Aunan jobber for Helse Midt-Norge IT i Levanger


Tilbake til Jobb og karriere

Tilbake til ledig stillinger i Helse Midt-Norge IT (Hemit)​

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.