Jobbe i Hemit

Å jobbe i Hemit

Som ansatt i Hemit får du muligheten til å jobbe med IKT for liv og helse i et av Midt-Norges største IKT-miljøer. Vi har 350 ansatte fordelt på 8 steder i regionen.

Medarbeiderne i Hemit har svært ulik bakgrunn og kompetanse. Hos oss er det karrieremuligheter både for deg som har lang erfaring, og for deg som er nyutdannet.

Som ansatt i Hemit blir du en del av et av Midt-Norges største og spennende IKT-miljø. Hos oss er du sikret store faglige utfordringer med spennende teknologi.

I Hemit har vi et uformelt og godt arbeidsmiljø. Å få muligheten til å jobbe med effektiv og innovativ IKT for liv og helse er viktig for våre medarbeidere.

Jobben er viktig, men i Hemit har vi også respekt for at ansatte har en familie. Når både jobben og familien krever sitt kan en fleksibel holdning fra arbeidsgiveren være nøkkelen til en god hverdag. Derfor har vi i Hemit både fleksibel arbeidstid og hjemmekontorløsning. Via samhandlingsverktøyet Skype kan du delta i et viktig møte selv om du ikke kan være på kontoret den dagen.

Vi har 7,5 times arbeidsdag med betalt lunsj, og gode velferdsordninger når det gjelder skolestart, foreldrepermisjoner og sykdom.​​​

For_jobbsøkere_hemit.jpg​​​​​folg_oss_linkedin.jpg

​​​​​​​​​​

 ​

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.